Optagelser af begivenheder

Udnyt droneteknologien, og få lavet fængslende luftoptagelser til din næste live produktion!

Hvis du er i Pro AV-rummet, eller er bekendt med streaming og optagelse af livebegivenheder, har du uden tvivl hørt om droner. Og hvis du er nysgerrig efter at bruge droneteknologi i din næste liveproduktion, er du kommet til det rigtige sted.

Som dronepilot bringes live begivenheder til en hel ny verden og måden at se billeder og video på.

Kamerakraner har altid været det mest populære valg til at optage overhead- eller støtte videobilleder. På grund af de høje omkostninger og kompleksitet af driften var kranskuddet generelt reserveret til store budgetproduktioner eller film.

En typisk kran, der er skudt ved en stor begivenhed eller en koncert, er kompleks, dyr og besværlig. Og indtil videodronen kom med, var der ingen bedre mulighed. Naturligvis findes der mindre kraner, men de lider under samme størrelse og prisbegrænsninger, der er fælles for alle typer kamerakraner.

Droner (også kendt som quadcopters eller multicopters) gør kranstilskuddet tilgængeligt for videoproduktioner i alle størrelser. For mange livebegivenhedsproduktioner er droner et uvurderligt, alsidigt værktøj, der gør det muligt for begivenhedsoperatører at fange seere med engagerende og dynamiske luftoptagelser.

Med fremkomsten af ​​FPV droner giver muligheden for at downlinke live video direkte fra dronen i realtid producenten mulighed for, at se og kontrollere skuddet på en lignende måde som ved at bruge en kamerakran.

Kontakt Professionel Droneflyvning for at høre mere.

error: Beskyttet indhold - Copyright Professioneldroneflyvning
%d bloggers like this: